Rreth nesh ...

AÇI SH.A është themeluar ne Qershor të vitit 2003 nga PETROGAL, si një kompani për shpërndarjen e lubrificantëve dhe petrokimikateve për territorin shqiptar. Ekipi themelues ishte i specializuar në tregun e naftës dhe të gjithë kishin përvoja të mëparshme me kompani të tjera. Që nga fillimi kompania jonë u fokusua në shpërndarjen e produkteve PETROGAL nën emrin e markës Galp, duke pasur ekskluzivitet në territorin shqiptar për këto produkte.Nga viti 2016 ka eskluzivitetin për Kosovën dhe Maqedoninë. Ne gjithmonë përpiqemi për të mbajtur partneritet te lartë me klientët tanë, si dhe duke i ofruar një shërbim të shkëlqyeshëm ...

Më shumë ...


Lubrifikantët

whatsapp

Na kontaktoni ne WHATSAPP

+355692060489

viber

Na kontaktoni ne VIBER

+355692060489

facebook

Na kontaktoni ne FACEBOOK