Antingrirës dhe ftohës

Galp Care. Antingrirës i patretur Premium.Lëng antingrirës dhe ftohës për çdo rreth të mbyllur uji, me veti ngurtësuese kundër gërryerjes dhe ndryshkut. KARAKTERISTIKA: VW TL-774 F = G12 Plus PEUGEOT-CITROËN PSA B 71 5110 FORD WSS-M97B44-D FIAT 9,55523 MAZDA MEZ MN 121D HONDA HES 0 2009-75 GM 6277M

Galp Care Antingrirës i holluar 33% dhe 50% Premium. KARAKTERISTIKA: ASTM D3306/D4985, ASTM D4656 (dil. 50%), BS 6580, UNE 26-361-88/1, JASO M 325 LLC*, MB 326.3 (dil. 50%), MAN 324 (dil. 50%), VW TL-774 F = G12 Plus,RENAULT RNUR 41-01-001, PEUGEOT-CITROËN PSA B 71 5110, NISSAN 10120 NDS00, FIAT 9,55523,SCANIA TB 1451/TI 2-98 08 13 TB, GENERAL MOTORS GM1825M*/ GM1899M*, SAE J 1034, * Reserva Alcalina.

Galp Care. Antingrirës i patretur, Lëng për sistemin e ngrirjes të motorit, KARAKTERISTIKA: SAE J 1034, ASTM D3306, BS 6580, BRITISH STANDARD, AFNOR R15-601.

Galp Care. Antingrirës i holluar 30%. Lëng i gatshëm për përdorim në sisteme ngrirjeje të motorëve. I holluar 30%, jep pikë ngrirje në -18 ͦ C. KARAKTERISTIKA: ASTM D3306, BS 6580, AFNOR R15-601.