Lëngje frenash

Galp Expert Trávia 5.1 Lëng sintetik për frenat dhe freksionin e makinave dhe të motoçikletave. SPECIFIKA: FMVSS Nº 116 - DOT 5.1, SAE J 1703, ISO 4925, UNE 26-409-92 subclass A

Galp Expert Trávia 4 Lëng sintetik për frenat dhe freksionin e makinave dhe të motoçikletave. SPECIFIKA:FMVSS Nº 116 - DOT 3 & 4, SAE J 1703, ISO 4925, UNE 26-109-88