Lubrifikantë për kuti shpejtësie automatike

Galp Transmatic D III SAE 10W KARAKTERISTIKA:GM DEXRON III-H, ALLISON C-4,MAN 339 (TYPE V1 / Z1) CATERPILLAR TO-2,FORD MERCON/M2C 166-H / M2C 138-CJ, VOITH 55.6335.10 VOLVO 97431, ZF TE ML-04D/09/11B/14A/17C,DENISON HF-0 VICKERS SUNDSTRAND, 236.1/236.5/236.9/236.10

Galp Transmatic D II SAE 10W Lubrifikantë për kuti shpejtësie automatike për sisteme drejtuese dhe hidraulike. KARAKTERISTIKA:GM DEXRON II-D, ALLISON C-4, MAN 339 (TYPE V1 / Z1) CATERPILLAR TO-2, FORD MERCON/M2C 138-CJ/M2C 166-H, VOLVO 97431/97335/97325 VOITH 55.6335.36,ZF TE ML-03D/04D/05L/09/11A/14A/17C, DENISON HF-0 VICKERS M-2950-S / I-286-S, SUNDSTRAND MB 236.1/236.7