Lubrifikantë për mjete ndërtimi dhe makineri bujqësore

<b> <font color="#ff5530">Galp Uniagro SAE 15W-40.</font></b> Lubrifikant shumëllojësh STOU (Super Tractor Universal Oil). <b></b>

Galp Uniagro SAE 15W-40. Lubrifikant shumëllojësh STOU (Super Tractor Universal Oil). GalpKARAKTERISTIKA: API GL-4/SF, MB 227.1 MAN 271, ALLISON C-4 CATERPILLAR T0-2, MASSEY FERGUSUN 1139, 1143, 1144, 1145, JOHN DEERE JDM J27, J20A/C, ZF TE-ML 07B, FORD M2C 159B / 134C / D, CASE IH MS 1207 / JIC 187.

Galp Tralub 807 S. Lubrifikant i llojit UTTO (Universal Tractor Transmission OIL). KARAKTERISTIKA: API GL-4, FORD M2C 134 D & 86 B/C, MF 1135/1143, JOHN DEERE J 20C, JDQ 95, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, VOLVO VME WB 101-9703, CASE MS 1207 / 1209, ZF TE-ML 03E/05F/17E/21F, VICKERS / DENISON.

Vaje special per sistemve hidraulike, mjete te ndryshme dhe industri. Karakteristika:

Galp Hidroliv 46 Vaj special per sisteme hidraulike, mjete te ndryshme dhe industri. Karakteristika: DIN 51524, part3 (HVLP), CINCINNATI MACHINE P-70

Galp Hidroliv 68 Vaj special per sisteme hidraulike, mjete te ndryshme dhe industri. Karakteristika: DIN 51524, part3 (HVLP), CINCINNATI MACHINE P-69

Galp Hidrolep HLP 46 Vaj per sisteme hidraulike, mjete te ndryshme dhe per industri. Karakteristika: DIN 51524, part2(HLP)

Galp Hidrolep HLP 68 Vaj per sistemve hidraulike, mjete te ndryshme dhe per industri. Karakteristika: DIN 51524, part2(HLP)