Lubrifikantë për motorë katërkohësh

Galp Moto Action Race SAE 5W-40 Lubrifikant i shkëlqyer 100% sintetik për motorë katërkohësh me performancë të lartë në temperatura të larta për të gjithë motorët (me ftohës me ujë dhe me ftohës me ajër). KARAKTERISTIKA: API SL, JASO MA2

Galp Moto Action S 4T SAE 10W-40 Lubrifikant 100% sintetik për motorë katërkohësh dhe kuti shpejtësie (nga e përbashkëta me lubrifikantin e motorit) për motoçikleta. KARAKTERISTIKA: API SL, JASO MA 2

Galp Moto Action Race SAE 10W-50 / 10W-60 Lubrifikant i shkëlqyer 100% sintetik për motorë katërkohësh me performancë të lartë në temperatura të larta për të gjithë motorët (me ftohës me ujë dhe me ftohës me ajër). KARAKTERISTIKA: API SL, JASO MA 2

Galp Moto Action MS 4T SAE 15W-40 Lubrifikant sintetik për motorë katërkohësh dhe kuti shpejtësie (nga e përbashkëta me lubrifikantin e motorit) për motoçikleta. Ka performancë të lartë dhe besueshmëri në pjesëmarrje garash. Është miratuar së fundmi prej JASO. KARAKTERISTIKA: API SL, JASO MA 2

Galp Moto Action 4T PLUS SAE 15W-50Lubrifikant sintetik për motorë katërkohësh dhe kuti shpejtësie. KARAKTERISTIKA: API SL, JASO MA2

Galp Moto Action M4T SAE 20W-50. Lubrifikant shumëllojësh për motorë katërkohësh dhe kutinë e shpejtësisë. KARAKTERISTIKA: API SL, JASO MA2

Lubrifikantë per motorë dykohësh

Galp Moto Action S 2T. Lubrifikant 100% sintetik për motorë dykohësh të motoçikletave dhe për motorë të tjerë dykohësh garash sportive me sistem parapërzierjeje dhe autolube. Tërësisht i përshtatshëm me çdolloj benzine

Galp Moto Action MS 2T. Lubrifikant sintetik për motorë dykohësh të motoçikletave dhe për motorë të tjerë dykohësh të shpejtësive të mëdha që lëvizin në pistat sportive. Pakëson shkëlqyer djegien e gazit. Tërësisht i përshtatshëm me çdolloj benzine.

Galp Moto Action MS 2T. Lubrifikant për motorë dykohësh të motoçikletave, të scooter-ave dhe të moto-biçikletave që kanë sistem parapërzierjeje dhe autolube. Mbron nga dëmtimet dhe e mban motorin të pastër. Tërësisht i përshtatshëm me çdolloj benzine.

Galp Moto Action V 2T. Lubrifikant për motorë dykohësh të moto-biçikletave dhe të scooter-ave me fuqi të ulët që kanë sistem parapërzierjeje. Mbron nga dëmtimet dhe e mban motorin të pastër. Tërësisht i përshtatshëm me çdolloj benzine.

Galp Moto Action Chain. Lubrifikant spray për zinxhirët e çdo tipi motoçiklete. Mbron nga dëmtimet dhe ndryshku. Rezistencë e shkëlqyer dhe ngjitje e plotë. Përdorim i lehtë.