Lubrifikantë për vetura

Galp Fórmula FE MH SAE 0W-20 Lubrifikant 100% sintetik, i krijuar posaçërisht për të plotësuar tërësisht kërkesat e HONDA dhe MITSUBISHI me lubrifikim të përsosur. KARAKTERISTIKA: ILSAC GF-5, API SN, Resource Conserving

galp

Galp Fórmula FE VL SAE 0W-30 Lubrifikant 100% sintetik. I krijuar për të plotësuar kërkesat e motorit të ri të VOLVO, sipas rekomandimit të prodhuesit me filtër grimcash (DPF). KARAKTERISTIKA: ACEA A5/B5, API SL/CF, VOLVO 95200377

Galp Fórmula Longlife III SAE 5W-30 Lubrifikant 100% sintetik. Rrjedhja e shkëlqyer ngadalëson dëmtimin prej lëvizjeve në të ftohtë. KARAKTERISTIKAACEA C3, VW 504.00/507.00, VW 503.00/503.01/506.00, VW 502.00/505.00/505.01, MB 229.51 BMW LL-04 PORSCHE C30

Galp Fórmula FE F SAE 5W-30 Lubrifikant 100% sintetik, për motorë me benzinë dhe për motorë me naftë. KARAKTERISTIKA ACEA A1/B1; A5/B5, API SL/CF, FORD WSS M2C913-D

Galp Fórmula P LS4 SAE 5W-30 Lubrifikant 100% sintetik i teknologjisë LOW SAPS posaçërisht i krijuar për motorë benzine, dhe nafte të tipit të lehtë të GROUP PSA. KARAKTERISTIKA:ACEA C2, API SN/CF, API SN/CF, PSA B71 2290, RENAULT RN 0700

Galp Formula LS SAE 5W-40 KARAKTERISTIKA ACEA C3, API SN/CF, VW 502.00/505.01, MB-Approval 229.51 / 226.5, BMW LL-04, PORSCHE A40, RENAULT RN 0710 / 0700, GM dexos 2

Galp Formula Energy SAE 5W-40 KARAKTERISTIKA:ACEA A3/B4, API SN/CF, VW 502.00/505.00, MB-Approval 229.5/226.5, BMW LL-01, GM LL-B-025, PORSCHE A40, RENAULT RN 0710 / 0700, PSA B71 2296

Galp Formula Energy SAE 10W-40 Lubrifikant sintetik i përshtatshëm për të gjithë motorët me benzinë katalikus polivalvidon, TURBO, i përdorshëm e i përshtatshëm dhe për motorë me naftë. KARAKTERISTIKA: ACEA A3/B4, API SN/CF, MB 229.3, VOLKSWAGEN 502.00/505.00

Galp Fórmula Plus SAE 10W-40 Lubrifikant sintetik me rezultate të shkëlqyera i krijuar për të mbuluar kohë të gjatë të ndërrimit të automjeteve. KARAKTERISTIKA: ACEA A3/B4, API SL/CF, MB 229.1

Galp Fórmula System SAE 15W-40 Lubrifikant i cilësisë së lartë, siguron pastërti maksimale dhe mbrojtje efikase të shkëlqyer kundër dëmtimit të motorit. KARAKTERISTIKA ACEA A3/B3, API SL/CF, VW 505.00, MB-Approval 229.1

Galp Fórmula SAE 15W-40 Lubrifikant shumëllojësh për motorë për mjete të lehta dhe të rënda me përthithje natyrale. KARAKTERISTIKA: API CD/SF, MIL L-2104C

Galp Fórmula S SAE 20W-50 Lubrifikant shumëllojësh për motorë benzine. KARAKTERISTIKA API SF/CD, MIL-L-46152C