Rreth nesh

AÇI SH.A është themeluar ne Qershor të vitit 2003 nga PETROGAL, si një kompani për shpërndarjen e lubrificantëve dhe petrokimikateve për territorin shqiptar. Ekipi themelues ishte i specializuar në tregun e naftës dhe të gjithë kishin përvoja të mëparshme me kompani të tjera. Që nga fillimi kompania jonë u fokusua në shpërndarjen e produkteve PETROGAL nën emrin e markës Galp, duke pasur ekskluzivitet në territorin shqiptar për këto produkte.Nga viti 2016 ka eskluzivitetin per Kosovën dhe Maqedoninë. Ne gjithmonë përpiqemi për të mbajtur partneritet te lartë me klientët tanë, si dhe duke i ofruar një shërbim të shkëlqyeshëm me një vlerë të mirë. 
Angazhimi i AÇI për cilësinë njihet nga Galp përmes programit të partneritetit. Në përgjigje per zhvillimin e tregut, AÇI jo vetëm që ofron një kosto te ulët, por edhe një garanci për cilësinë e produktit duke punuar me furnizuesit tanë. 
Duke pasur ne fokus rritjen e shitjeve, kompania jonë ende ruan të njëjtin reputacion të përsosur dhe përpiqet të krijojë mënyra inovative për konsumatorët që të mësohen më shumë dhe të përfshihen në blerjet e tyre, duke mos ndikuar në vendimmarrjen e tyre në të njëjtën kohë. 
Aplikimi i teknikës sonë të punës dhe angazhimi ynë ndaj cilësisë është ajo që na bën kompaninë më të mirë të shpërndarjes së lubrifikantëve në Shqipëri.

Ne jemi specialistë në lubrifikantë të teknologjisë së lartë, duke ofruar performancën më të mirë për motorrin tuaj.

whatsapp

Na kontaktoni ne WHATSAPP

+355692060489

viber

Na kontaktoni ne VIBER

+355692060489

facebook

Na kontaktoni ne FACEBOOK